Vrij worden van ziekmakende overtuigingen en patronen


Deprogrammeerwerk 

Vrij worden van ziekmakende overtuigingen en patronen

Deze therapie- of werkvorm baseert zich op de wetmatigheid van epigenetica, systemisch werk en op het scheppingsvermogen van het kwantumbewustzijn.

 

Wordt je leven helemaal of voor een deel bepaalt door diepliggende overtuigingen, patronen die je gevangen houden en die je ervan  weerhouden om echt jezelf te zijn? Denk bijvoorbeeld aan de stem in jou die zoiets zegt:

Als ik  niet please, ben ik niet geliefd.
Alleen anderen helpen of redden geeft me mijn bestaansrecht.
Als ik niet perfect ben, stel ik niets voor.
Bij elke relatie zit ik in dezelfde toxische patronen gevangen.
Etc …….

 

Dit zijn maar enkele voorbeelden van situaties of van belastende overtuigingen. Zo zijn er ook patronen en overlevingsstrategieën die ziekmakend zijn en die te maken hebben met oude pijn en trauma’s. Sommige trauma’s zijn ‘van jou’, andere niet. Je kunt ook trauma’s dragen die niet van jou zijn maar van je moeder, vader of hun ouders.

Tijd bestaat in dit geval niet. In elke cel van je lichaam ligt nog steeds een ziekmakende lading (of informatie) die helemaal of voor een grote deel bepaalt hoe je je nu gedraagt.

Deprogrammeer werk is krachtig, compact en werkt gelijk.

Je gaat meestal met een grote glimlach de deur uit!

Elke cel van je lichaam heeft tijdens de sessie een nieuwe, vrije lading (informatie) gekregen die je vervolgens zelf dagelijks bekrachtigt.

✓Je voelt je al vanaf de eerste sessie bevrijd van een grote deel van patronen en/of overtuigingen die je beperkten, die je ervan weerhielden om jezelf te zijn.

✓Omdat het om een bevrijding gaat die op celniveau plaats heeft gevonden, is het gevoel van vrij of vrijer zijn de volgende dag niet weg!

✓Tijdens de sessie heb je de script, de informatie die je in elke cel van je lichaam gevangen hield intens gezien, gevoeld, ontmanteld en afgevoerd. Hoe is dit gegaan? Met mijn ondersteuning heb je zelf een bewuste verbinding gemaakt met wie je oorspronkelijk echt bent.  Zo heb je toegang gekregen met je  eigen autonome scheppende kracht en vermogens die je dan ook gelijk hebt gebruikt om te deprogrammeren.

✓Tijdens de sessie is jouw verbinding met jouw eigen fundament (je kernwezen, wie je echt bent) die altijd vrij, perfect, volledig, gezond is, hersteld. Dit fundament is onaangetast en kan niet beschadigd worden.

✓Tijdens de laatste fase van de sessie heb je geleerd om jezelf, wie je echt bent bewust te bekrachtigen. Dat heb je gedaan vanuit je verlangen naar vrijheid die zo groot was geworden dat geen gevangenis meer je tegen kon houden om dit te doen.
Het bewustzijn van je hart speelt een belangrijke rol in dit proces van vernieuwing.

✓Het is een staat-van-zijn die je met je hele systeem ervaart. Het betreft elke laag van wie je bent en staat in verbinding met je eigen fundament en de nieuwe, vrije lading van elke cel van je lichaam. Je ben vrij te zijn wie je echt bent.

Het is licht, zacht , krachtig en liefdevol!

Bij elke sessie raak ik steeds opnieuw verwonderd over het menselijke vermogen om zich vrij te maken van wat hem gevangen houdt! 

 

Hoe ga ik te werk?

Ik beschrijf bewust niet uit hoe we praktisch samen tijdens een sessie te werk gaan omdat – hoewel elke cliënt iedere fase van het deprogrammeerproces doorloopt, elke sessie blijft uniek. Ik hanteer geen vast protocol. Vanuit een diepe waarneming en verbinding, mijn gevoel, kennis en ervaring maak ik mijn keuzes in het moment zelf.

Een sessie kun je alleen maar zelf ervaren.

Verder gebruik ik om te werken de ontdekkingen en wetmatigheid op het gebied van epigenetica, systemisch werk, het kwantumsbezustzijn, de kracht van emoties en verlangens als scheppende vermogens en het scheppende Woord, de taal die vorm geeft ‘aan de nieuwe energetische lading’ van je cellen, die tijdens de sessie ontstaat.

Met gebruik van al deze middelen wordt belastende informatie of lading uit elke cel van je systeem ontmanteld en nieuwe, gezonde informatie doorgegeven en opgeslagen.

Werkaffiniteit / inspiratiebronnen:

Ik voel veel affiniteit met de ontdekkingen en boodschap van de personen die ik onderaan benoemd. Elke is op zijn eigen manier en op zijn eigen gebied een pionier van onze tijd. Met ieder voel ik een diepe afstemming. Ieder heeft ook zijn boodschap weten om te zetten in het stoffelijke leven en laat een weg zien die tot steeds meer bevrijding van de echte mens leidt.

 

Dr. Bruce H. Lipton: Celbioloog, Epigenetica, zie bijvoorbeeld het boek ‘De biologie van de overtuiging
Martijn van Staveren: kwantumfysica en bewustzijn: de bronmens, een autonome schepper.
Bert Hellinger: grondlegger van systemisch werk. Zie bijvoorbeeld het boek ‘ De verborgen dynamiek van familiebanden’.
Stephan Hausner: homeopaat en specialist op het gebied van systemisch werken met ziekte. Zie het boek ‘ Zelfs als het me mijn leven kost’;
Krishnamuti: denker uit de 20 ste eeuw die de mens aanmoedigt alle kaders op het gebied van spiritualiteit, individu en maatschappij los te laten en te handelen vanuit de zuivere waarneming van het kwantumsveld.

Duur 

Deprogrammeerwerk is krachtig, compact en werkt gelijk.
In de meeste gevallen voel je je al vanaf de eerste sessie bevrijd van patronen en/of overtuigingen die je beperkten, die je ervan weerhielden om jezelf te zijn.

 

De eerste sessie duurt tussen 3 en 7 uren. Soms is het korter en soms langer. 
Je betaalt alleen maar voor de uren die voor de sessie nodig zijn geweest en je betaalt nooit meer dan het maximale tarief van 3.30 uur.

Een tweede sessie wordt altijd gepland en is bedoeld om je nieuwe gemoedstelling te bekrachtigen en eventueel punten op de i te zetten.

De tweede sessie is korter.

Tarief

€ 90,00 per uur.

Vanaf 3.30 uur zijn de kosten maximaal € 300,-.

Je betaalt alleen maar voor de uren die voor de sessie nodig zijn geweest.

Hebt je een kleine portemonnee?

Mocht je graag willen deprogrammeren en heb je een kleine portemonnee? Dit hoeft niet een probleem te zijn. Bel of stuur gerust een mail om een betaling in termijnen bijvoorbeeld  te regelen.

Telefoon: 06 29 42 14 92

e-mail: ayurvedapraktijkarjuna@gmail.com

Wil je meer weten?

Neem gerust telefonisch contact met me op. Ik vertel je graag tijdens een vrijblijvend gesprek hoe deprogrammeerwerk in zijn werking gaat.