Vrij worden van ziekmakende overtuigingen en patronen


Deprogrammeerwerk 

Vrij worden van ziekmakende overtuigingen en patronen

Deprogrammeer werk is krachtig, compact en werkt gelijk. In de meeste gevallen, voel je je al vanaf de eerste sessie bevrijd van patronen en/of overtuigingen die je beperkten, die je ervan weerhielden om jezelf te zijn.

Doel van deprogrammeerwerk

Een persoonlijk voedings- en leefstijladvies en massagetherapie kunnen veel klachten oplossen. Maar soms is dit niet genoeg en is het ontmantelen van diepliggende overtuigingen, patronen en emoties die ziekmakend zijn, de volgende stap naar genezing.

Bent je al bezig jezelf vrij te maken van wat u ziek of gevangen houdt of wil je dit heel graag doen?
Neem gerust telefonisch contact met me op. Ik vertel je graag tijdens een vrijblijvend gesprek hoe deprogrammeerwerk in zijn werking gaat.

Duur en tarieven

Duur 

Deprogrammeerwerk is krachtig, compact en werkt gelijk. In de meeste gevallen voel je je al vanaf de eerste sessie bevrijd van patronen en/of overtuigingen die je beperkten, die je ervan weerhielden om jezelf te zijn.

Een tweede sessie wordt altijd gepland en is bedoeld om je nieuwe gemoedstelling te bekrachtigen en eventueel punten op de i te zetten.

De eerste sessie duurt tussen 2 en 3 uur.

De tweede sessie is meestal korter.

Minimaal 2 sessies. Gemiddeld hebben clienten 3 sessies nodig.

 

Tarief

€ 90,00 per uur.

Clienten betalen alleen maar voor de uren die voor de sessie nodig zijn geweest.

Heeft u een kleine portemonnee?

Mocht je graag willen deprogrammeren en heb je een kleine portemonnee? Dit hoeft niet een probleem te zijn. Bel of stuur gerust een mail om een betaling in termijnen te regelen.

Telefoon: 06 29 42 14 92

e-mail: ayurvedapraktijkarjuna@gmail.com