Vrij worden van ziekmakende overtuigingen en patronen


Vrij worden van ziekmakende overtuigingen en patronen

Een dag, één op één, om te deprogrammeren

 

 

Deze therapie- of werkvorm baseert zich op de wetmatigheid van epigenetica, systemisch werk en op het scheppingsvermogen van het kwantumbewustzijn.

 

Wordt je leven voor een groot deel bepaald door diepliggende overtuigingen, patronen die je gevangen houden en die je ervan  weerhouden om echt jezelf te zijn? Denk bijvoorbeeld aan de stem in jou die zoiets zegt:

 

Als ik niet please, ben ik niet geliefd.
Alleen anderen helpen of redden geeft me mijn bestaansrecht.
Als ik niet perfect ben, stel ik niets voor.
Ik moet controle hebben, anders gaat alles fout.
Ik durf niet nee te zeggen… kan geen grenzen stellen en ga zelf structureel over mijn eigen grenzen heen.
Bij elke relatie zit ik in dezelfde toxische patronen gevangen.
Etc …….

 

 

Dit zijn maar enkele voorbeelden van situaties of van belastende overtuigingen. Zo zijn er ook patronen en overlevingsstrategieën die ziekmakend zijn en die te maken hebben met oude pijn en trauma’s. Sommige trauma’s zijn ‘van jou’, andere niet. Je kunt ook trauma’s dragen die niet van jou zijn maar van je moeder, vader of hun ouders.

Tijd bestaat in dit geval niet. In elke cel van je lichaam ligt nog steeds een ziekmakende lading (of informatie) die helemaal of voor een groot deel bepaalt hoe je je nu gedraagt.

 

 

Deprogrammeer werk is krachtig, compact en werkt gelijk

Het is een daad van liefde naar jezelf (en eigenlijk ook naar anderen)

Je gaat meestal met een grote glimlach de deur uit!

Geen weken, maanden of jaren therapie. Deprogrammeerwerk is krachtig, compact en werkt gelijk.
Zelden gaat een cliënt weg zonder zich bevrijd te voelen van patronen en/of overtuigingen die hem gevangen hielden.

 

 

 

 

✓Je voelt je al vanaf de eerste sessie bevrijd van patronen en/of overtuigingen die je beperkten, die je ervan weerhielden om jezelf te zijn.

✓Omdat het om een bevrijding gaat die op celniveau plaats heeft gevonden, is het gevoel van vrij of vrijer zijn de volgende dag niet weg!

✓Tijdens de sessie heb je de script, de informatie die je in elke cel van je lichaam gevangen hield intens gezien, gevoeld, ontmanteld en afgevoerd. Hoe is dit gegaan? Met mijn ondersteuning heb je zelf een bewuste verbinding gemaakt met wie je echt bent en altijd al bent geweest (ook als je je niet ervan bewust was).
Zo heb je toegang gekregen met je eigen autonome scheppende kracht en vermogens die je dan ook gelijk hebt gebruikt om te deprogrammeren.

✓Tijdens de sessie is jouw verbinding met jouw eigen fundament (je kernwezen, wie je echt bent) die altijd vrij, perfect, volledig en gezond is, hersteld. Dit fundament is nooit weg geweest, ook als je je niet ervan bewust was. Het is onaangetast en kan niet aangetast worden.

✓Tijdens de laatste fase van de sessie heb je geleerd om jezelf, wie je echt bent bewust te bekrachtigen. Dat heb je gedaan vanuit je verlangen naar vrijheid die zo groot was geworden dat geen gevangenis meer je tegen kon houden om dit te doen.
Het bewustzijn van je hart speelt een belangrijke rol in dit proces van vernieuwing.

✓ Het is een staat-van-zijn die je met je hele systeem ervaart. Het betreft elke laag van wie je bent en staat in verbinding met je eigen fundament, bevrijd van wat hem belastte. Je bent vrij te zijn wie je echt bent en in je leven bij jezelf te blijven.

 

Deprogrammeren: een krachtig, liefdevol proces van bevrijding

Je bezit echt alles om te deprogrammeren.

Bij elke sessie raak ik steeds opnieuw verwonderd over het menselijke vermogen om zich vrij te maken van wat hem gevangen houdt! 

 

Hoe ga ik te werk?

Deprogrammeren doe je in één dag. Eén op één. Zowel jij als ik maken een hele dag vrij om dit te doen.

Ik beschrijf bewust niet uit hoe we praktisch samen tijdens een sessie te werk gaan omdat – hoewel elke cliënt iedere fase van het deprogrammeerproces doorloopt, elke sessie blijft uniek. Ik hanteer geen vast protocol. Vanuit een diepe waarneming en verbinding, mijn gevoel, kennis en ervaring maak ik mijn keuzes in het moment zelf.

Een sessie kun je alleen maar zelf ervaren.

Verder gebruik ik om te werken de ontdekkingen en wetmatigheid op het gebied van epigenetica, systemisch werk, het kwantums- en hartbewustzijn, de kracht van emoties en verlangens als scheppende vermogens en het Scheppende Woord, de taal die vorm geeft ‘aan de nieuwe energetische lading’ van je cellen, die tijdens de sessie ontstaat.

Werkaffiniteit / inspiratiebronnen:

Ik voel veel affiniteit met de ontdekkingen en boodschap van de personen die ik onderaan benoemd. Elke is op zijn eigen manier en op zijn eigen gebied een pionier van onze tijd. Met ieder voel ik een diepe afstemming. Ieder heeft ook zijn boodschap weten om te zetten in het stoffelijke leven en laat een weg zien die tot steeds meer bevrijding van de echte mens leidt.

 

Dr. Bruce H. Lipton: Celbioloog, Epigenetica, zie bijvoorbeeld het boek ‘De biologie van de overtuiging
George Kavasillas: de mens, een autonome schepper die zichzelf kan bevrijden van de patronen van de matrix.
Bert Hellinger: grondlegger van systemisch werk. Zie bijvoorbeeld het boek ‘ De verborgen dynamiek van familiebanden’.
Stephan Hausner: homeopaat en specialist op het gebied van systemisch werken met ziekte. Zie het boek ‘ Zelfs als het me mijn leven kost’;
Krishnamuti: denker uit de 20 ste eeuw die de mens aanmoedigt alle kaders op het gebied van spiritualiteit, individu en maatschappij los te laten en te handelen vanuit de zuivere waarneming van het kwantumsveld.

Duur deprogrammeren dag en prijs

Deprogrammeren duurt een hele dag. Het is een dag één op één.
We starten om 9.30 uur en eindigen wanneer we klaar zijn. Meestal rond 18.00 uur. Reken minimaal op 8 uren maar het kan ook 9 uren duren. Uiteraard met pauzes tussendoor, met een lunch die door mij verzorgd wordt en een kopje soep na afloop van de dag, voordat je weer naar huis gaat.

De kosten van de dag zijn: € 450,-. (inclusief lunch en een kopje soep voordat je vertrekt)

 

Vervolg op de dag, 2 weken later

We plannen altijd een tweede sessie 2 weken na de deprogrammeren dag.
Het is een controle sessie waar zonodig punten op de i worden gezetten.

Het is een korte sessie die meestal 1 uur of 90 min. duurt. Tarief: € 90,-. per uur.
Je betaalt alleen maar voor de duur van de sessie.

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Als je aanvullend verzekerd bent, kun je een deel van de factuur vergoed krijgen. Hier een overzicht van de zorgverzekeraars die mij vergoeden.
https://www.ayurvedapraktijkarjuna.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

 

Heb je een kleine portemonnee ?

Mocht je graag willen deprogrammeren en heb je een kleine portemonnee?  Laat me dit dan weten. Dit lossen we op met bijvoorbeeld een betaling in termijnen.

Telefoon: 06 29 42 14 92 / e-mail: ayurvedapraktijkarjuna@gmail.com

 

Wil je meer weten?
Neem gerust telefonisch contact met me op. Ik vertel je graag tijdens een vrijblijvend gesprek hoe deprogrammeerwerk in zijn werking gaat.