Afspraken/Contact


Contact en afspraken

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u mailen, appen of bellen met Valérie Fiténi.

Telefoon: 06 29 42 14 92

e-mail: ayurvedapraktijkarjuna@gmail.com

Informatie m.b.t. het Protocol praktijkvoering Covid 19 vindt u onderaan de pagina, na de adressen van de locaties in Alkmaar en Uffelte en de informatie over betalingen en afzeggingen van afspraken.

 

 

Locaties van de praktijk

Voedings- en leefstijladvies
Massages- en detoxbehandelingen
Deprogrammeer werk

Alkmaar

Verdronkenoord 53
1811 BC Alkmaar

 

Gratis parkeren kan elke dag, behalve op de zaterdag. Mail of app dan van te voren uw kentekennummer zodat ik u kan aanmelden als gratis bezoeker.

Komt u met de auto? U kunt in Parkeergarage Schelphoek, Korte Vondelstraat 4, 1811 AE Alkmaar, parkeren.Tarief; € 1,84 per uur.
Gratis parkeren: u kunt in de straat of in de buurt gratis parkeren door uw kenteken voor de afspraak te mailen of te appen of te sms op telefoonnummer 06 29 42 14 92.

Komt u met de trein? De loopafstand tussen het centrale station Alkmaar en de Verdronkenoord is 20 min. Het is een leuke wandeling door de binnenstad van Alkmaar.

U kunt ook bij het station bus 8 nemen richting Overdie Koelmalaan en uitstappen bij halte Hooftplein. Het is dan nog 7 min. lopen om naar het Verdronkenoord te komen. In totaal bent u ongeveer 20 min. onderweg.

 

Uffelte

De volgende praktijkdagen in Uffelte zijn gepland op:

 • vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni.
 • dinsdag 29, woensdag 30 juni en donderdag juli.
 • vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 augustus en maandag 1 september.

De Uelenspieghel
Winkelsteeg 5
7975 PV Uffelte

Gratis parkeren

Betaling

Aangezien wij geen pinautomaat hebben, wilt u zo vriendelijk zijn contant te betalen?

Betalen met uw mobiel telefoon is ook mogelijk.

Afzegging

Mocht u verhinderd zijn de afspraak na te komen, geeft u dit dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uren vóór het consult telefonisch of per mail door. Zo niet, dan kunnen de kosten van het consult in rekening worden gebracht.
Bij afzeggen wegens ziekte of overmacht wordt de afspraak kosteloos verplaats.

Afspraken voor consult voedingsadvies

De eerste afspraak voor een consult voedingsadvies houdt standaard in:

 • het invullen en terugsturen (of terugmailen) van een anamneseformulier
 • een intakegesprek van 90 min. met als doel de geboorte constitutie van de cliënt vast te stellen en de klachten en oorzaken van de klachten in kaart te brengen
 • een pols- en tongdiagnose

Aan de hand van de resultaten wordt een voedings- en leefstijlsadvies gegeven. Indien nodig kunnen Ayurvedische preparaten en/of massages geadviseerd worden.

 

Afspraken voor Ayurvedische massages of detox behandelingen

Voorafgaand aan een eerste Abhyanga of Shirodhara dient de cliënt een anamneseformulier in te vullen en terug te sturen (of terug te mailen). Ook vindt een kort intake gesprek van 15 min. plaats. Zo kan de therapeut de keuze van de te gebruiken oliën bepalen.

 

Hou er rekening mee dat massages met oliën gedaan worden waardoor er vlekken op uw kleding kunnen komen. Wij raden u aan oude kleren aan te trekken.
Ayurveda praktijk Arjuna is niet aansprakelijk voor vlekken in kleding die niet verwijderd kunnen  worden.

Bij verschillende massages en behandelingen gaat u met olie in uw haar naar huis. Als u dit onprettig vindt, raden wij u aan om een hoofddeksel mee te nemen.
Hoewel een hoofdmassage met warme olie een veel krachtiger werking heeft, kunt u eventueel voor een droge hoofdmassage kiezen.

 

 

Afspraken voor Deprogrammeer werk

Duur

Minimaal 2 sessies. Hoeveel sessies nodig zijn is persoonlijk. Gemiddeld hebben clienten 3 sessies nodig.

Deprogrammeer werk is krachtig, compact en werkt gelijk. In de meeste gevallen, voel je je al vanaf de eerste sessie bevrijd van patronen en/of overtuigingen die je beperkte, die je weerhield om jezelf te zijn.

Een tweede sessie wordt altijd gepland en is bedoeld om je nieuwe gemoedstelling te bekrachtigen en eventueel punten op de I te zetten.

De eerste sessie duurt tussen 2 en 3 uur.

De tweede sessie is meestal korter.

 

Protocol praktijkvoering ivm Covid-19

Regels waar we ons aan houden voor uw en mijn gezondheid .

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit mijn beroepsorganisatie BATC bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.
Indien u geen wachtruimte hebt kunt u de betreffende tekst natuurlijk weghalen

 • Ik plan 45 min. tussen twee afspraken in. Zo hoeft geen cliënt in mijn wachtruimte te wachten.
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;
 • Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;
 • Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt;
 • Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand ‘een vinger aan de pols’ en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaal aantal vergoedingen;
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;
 • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken.
  Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.