Opstellingen


Opstelling middag in Alkmaar

met de opstellers van Gaia-opstellingen 

Donderdag 4 april, 13.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

 

Een middag voor 3 individuele opstellingen

Je kunt je nog aanmelden. Er is nog een plaats voor één opstelling.

Na jouw aanmelding vindt een informatief telefonisch voorgesprek (intake) plaats van een half uur tot een uur met de coach die de opstelling begeleidt als voorbereiding voor de opstelling.
Ongeveer één week na de opstelling vindt een telefonisch nagesprek met de opsteller plaats die jou heeft begeleid, ter ondersteuning van jouw verwerkingsproces.

Weet je niet wat een individuele opstelling is? En wat het met jou doet? Lees dan de informatie onderaan de pagina of klik op www.gaia-opstellingen.nl

 

Representant

Wil je representant zijn tijdens deze opstellingenmiddag of ben je nooit representant geweest en wil je graag aanwezig zijn om te ervaren wat een opstelling inhoudt? Je bent van harte welkom. Meld je dan aan.

Door wie?

De opstellingen worden begeleid door drie ervaren opstellers: Monique Heemskerk, Simon Bakker en Eva Cocchius van Gaia-opstellingen. www.gaia-opstellingen.nl

Praktische informatie

Locatie: Het Oude Volksbadhuis, Kwerenpad 11, Alkmaar

Kosten: € 110,- voor de individuele opstelling. € 30,- als representant of als aanwezige. De prijs is inclusief thee, koffie en versnaperingen.

Aanmelden: per mail bij valerie.fiteni@gmail.com

Parkeren: Garage Schelphoek, Korte Vondelstraat 4, 1811 AE Alkmaar. Tarief: € 1,82 per uur.

 

Wat is een individuele familieopstelling?

Een individuele familieopstelling is een projectie in de ruimte van jouw persoonlijke energetische systeem met behulp van representanten. Er ontstaat daardoor een tableau-vivant, waardoor onderlinge verhoudingen en verstoringen zichtbaar en voelbaar worden. Het is een weergave van dátgene wat ervoor zorgt dat je bent ‘wie je bent geworden’ en dat je functioneert zoals je functioneert.
In deze zin, is het een projectie datgene dat ervoor zorgt dat je niet kan zijn wie je werkelijk bent. Dit heeft altijd met het verleden te maken, jouw verleden en/of het verleden van je familielijn.

Een opstelling werkt niet op mentaal niveau maar op emotioneel en energetisch niveau. Het is een krachtige manier om inzicht te krijgen in onderliggende verstoringen in jouw systeem.

Doel van een opstelling

Een opstelling heeft als doel om beweging te brengen in jouw systeem, zodatje uiteindelijk vrij wordt van wat je bewust en onbewust belast.
Wat in jouw systeem in beweging komt, brengt ook beweging in het systeem van je directe familie of van mensen met wie je omgaat, bijvoorbeeld in jouw werk- of woonsituatie.

 

Voor wie?

Voor iedereen die zich vrij wil voelen in wat hij/zij is en doet.
Voor wie graag afscheid wil nemen van wat hem/haar weerhoudt zijn leven te leven vanuit zijn eigen kracht, potentie en met een open hart.

 

Wanneer?

Wanneer je stem van binnen zegt: Het is nu tijd om vrij te worden.

 

Enkele items die opgesteld kunnen worden

–       diep gewortelde overtuigingen (bewust of onbewust);
–       vaste, belastende patronen;
–       programma’s die niet van jou zijn maar die behoren tot iemand uit je directe familie;
–       trauma verwerking;
–       extreme verantwoordelijkheidsgevoelens;
–       schuldgevoelens;
–       het gevoel niet je plek in de wereld te hebben;
–       geen bestaansrecht voelen;
–       je overleeft in plaats van te leven
–       het gevoel van niet goed genoeg zijn;
–       angsten;
–       ‘niet’ kunnen geven of ontvangen;
–       bindings- of verlatingsangst;
–       fysieke klachten, ziekten, depressie, burn-out…

… en nog veel meer.

 

Representant zijn

Representant zijn, of getuige zijn van opstellingen van andere mensen is altijd waardevol. Uit ervaring blijkt dat thema’s van anderen die opgesteld worden altijd raakvlakken hebben met je eigen thema(‘s), situatie of wat jou op dit moment in je leven bezig houdt.
Representant of getuige zijn kan dus ook beweging in jouw persoonlijk systeem brengen.

Ben je nooit representant geweest en wil je graag ervaren wat een opstelling inhoudt? Je aanmelden als representant kan een eerste stap zijn om kennis te maken met familieopstellingen. Je bent van harte welkom.

Als je tijdens een individuele opstelling als representant gevraagd wordt, hou je altijd de vrijheid om ja of nee te zeggen.

 

 

.